Rakennusurakointia ja saneerauksia

KTC Group on Olli Kuivamäen perustama monialayritys, joka tekee rakennusurakointia, saneerauksia, sekä kiinteistösijoittamista. Yrityksen avainhenkilöillä ja henkilöstöllä on rautainen rakentamisen kokemus. Tämä osaaminen on käytettävissäsi, kun lähdet toteuttamaan toimitilahanketta, tai muuta rakennushanketta.

Olemme luotettava ja varma kumppani, kun tarvitsette yrityksellenne uusia toimitiloja, parannatte kiinteistönne toimivuutta ja energiataloutta, tai muuten jalostatte yrityksenne tiloja. Meillä on kokemusta niin tuotannollisten tilojen, varastotilojen, kaupallisten liikehuoneistojen kuin toimistojenkin rakentamisesta. Toimialueemme on etupäässä Oulun seutu, mutta toimimme koko Pohjois-Suomen alueella. Olemme toteuttaneet rakennusprojekteja myös Pohjois-Ruotsissa ( Kiiruna, Skellefteå ) ja Virossa ( Narva). Rakennusliikkeemme onkin tottunut joustamaan asiakkaiden vaatimuksiin.

Uutena erikoistumisalueenamme on sisäilmaongelmien kartoitukset, sisäilmatutkimukset, sekä näiden ongelmien korjaustoimenpiteet. Homeongelmat johtuvat usein rakennusten ikääntymisestä ja käyttöolosuhteiden muutoksesta; jos tiloja ei ajoissa korjata, huolleta ja muuteta ajanmukaisiksi! Sisäilmakorjaukset muodostavatkin tärkeän osaamisalueemme tätä nykyä. Tähän nykyajan vaatimukseen on vastattu kouluttamalla henkilökunta sisäilmakorjausten osaajiksi.

Asiakkaitamme ovat toimitiloja tarvitsevat yritykset, rakennusliikkeet ja urakoitsijat, kaupan ketjut ja muut yritysasiakkaat. Haemme teille vaivattoman ja varman ratkaisun, olipa asia mikä tahansa kiinteistöihin tai toimitiloihin liittyvä.

Lue lisää palveluistamme tai tutustu referensseihin.