KTC Group

Rakennusurakointia ja saneerauksia

KTC Group Oy:n ensiaskeleet on otettu jo vuonna 1990 Olli Kuivamäen perustaessa  rakennusliiketoimintaa harjoittavan yrityksen Olli Kuivamäki Ky:n. 

Olli Kuivamäki Ky:n muutos KTC Group Oy:ksi  on tapahtunut 2006, joka jälkeen 2011 syntyi  jakautumisen yhteydessä operatiivistä toimintaa harjoittava KTC Group Oy sekä kiinteistösijoitustoimintaa harjoittava KTC Invest Oy. 

Nykymuotoisena KTC Group Oy on toiminut vuodesta 2011.  Ydinosaamiseemme kuuluu peruskorjaus- ja saanerausurakointi, vaikeiden sisäilma- ja kosteusvauriokohteiden korjaus, uusirakentaminen  sekä kiinteistösijoittaminen. Yrityksen avainhenkilöillä ja henkilöstöllä on rautainen rakentamisen kokemus. Tämä osaaminen on käytettävissäsi, kun lähdet toteuttamaan rakennushankettasi.

Olemme luotettava ja varma kumppani!

Kun tarvitsette yrityksellenne uusia toimitiloja, parannatte kiinteistönne toimivuutta, energiataloutta  tai muuten kehitätte yrityksenne tiloja. Meillä on kokemusta niin tuotannollisten tilojen, varastotilojen, kaupallisten liikehuoneistojen kuin toimistojenkin rakentamisesta jo usean vuosikymmenen ajalta. 

Toimialueemme

Koska olemme Oululainen rakennusliike, toimialueemme on etupäässä Oulun seutu, mutta toimimme koko Pohjois-Suomen alueella. Olemme toteuttaneet rakennusprojekteja myös Pohjois-Ruotsissa ( Kiiruna, Skellefteå ) ja Virossa ( Narva). Rakennusliikkeemme onkin tottunut joustamaan asiakkaiden vaatimuksiin.

 

Lue lisää palveluistamme tai tutustu referensseihin

KTC Group Oy

Välirinne 8
90940 Jääli
Y-tunnus 2393666-1


info@ktcgroup.fi


040 534 6601