KTC Group

Rakennusurakointia ja saneerauksia

KTC Group Oy:n ensiaskeleet on otettu jo vuonna 1990 Olli Kuivamäen perustaessa  rakennusliiketoimintaa harjoittavan yrityksen Olli Kuivamäki Ky:n. 

Olli Kuivamäki Ky:n muutos KTC Group Oy:ksi  on tapahtunut 2006, joka jälkeen 2011 syntyi  jakautumisen yhteydessä operatiivistä toimintaa harjoittava KTC Group Oy sekä kiinteistösijoitustoimintaa harjoittava KTC Invest Oy. 

Ydinosaamiseemme kuuluu peruskorjaus- ja saanerausurakointi, vaikeiden sisäilma- ja kosteusvauriokohteiden korjaus, uusirakentaminen  sekä kiinteistösijoittaminen. Yrityksen avainhenkilöillä ja henkilöstöllä on rautainen rakentamisen kokemus. Tämä osaaminen on käytettävissäsi, kun lähdet toteuttamaan rakennushankettasi.

Aikataulusta, laadusta  ja kustannuksista kiinni pitäminen sekä  työturvallisuudesta huolehtiminen ovat osa jokapäiväistä toimintaamme. 

Teemme sen minkä lupaamme! 

Kun tarvitsette yrityksellenne uusia toimitiloja, parannatte kiinteistöjenne toimivuutta, energiataloutta  tai muuten haluatte kehittää yrityksenne toimitiloja. 

Meillä on kokemusta niin tuotannollisten tilojen, varastotilojen, kaupallisten liikehuoneistojen kuin toimistojenkin rakentamisesta jo usean vuosikymmenen ajalta. 

Toimialueemme

Toiminta-alueenamme on etupäässä Oulun ja Koillismaan alue, mutta toimimme tarvittaessa koko Pohjois-Suomen alueella. Olemme toteuttaneet rakennusprojekteja myös Pohjois-Ruotsissa ( Kiiruna, Skellefteå ) ja Virossa ( Narva). Rakennusliikkeemme onkin tottunut joustamaan asiakkaiden vaatimuksiin.

 

Lue lisää palveluistamme tai tutustu referensseihin

KTC Group Oy

Välirinne 8
90940 Jääli
Y-tunnus 2393666-1


info@ktcgroup.fi


040 534 6601