Rakennusurakointia ja saneerauksia

 

Ydinosaamiseemme kuuluu peruskorjaus- ja saneeraus urakointi, vaikeiden sisäilma- ja kosteusvauriokohteiden korjaus sekä uudisrakentaminen. Yrityksen avainhenkilöillä ja henkilöstöllä on rautainen rakentamisen kokemus. 

Meillä on kokemusta poikkeuksellisen vaativien peruskorjauskohteiden,  tuotannollisten tilojen, varastotilojen, kaupallisten liikehuoneistojen kuin toimistojenkin rakentamisesta jo usean vuosikymmenen ajalta. Tämä osaaminen on käytettävissäsi, kun lähdet toteuttamaan rakennushankettasi.

Aikataulusta, laadusta  ja kustannuksista kiinni pitäminen sekä  työturvallisuudesta huolehtiminen ovat osa jokapäiväistä toimintaamme. Laatujohtamisen osoitukseksi yrityksellemme on myönnetty ISO 9001 sertifikaatti vuonna 2021. 

Oulun rakennusvalvonta palkitsee vuosittain rakennusalan hankkeen, jossa on onnistuttu laadukkaassa rakentamisessa.  Laadukkaan rakentamisemme osoituksena yrityksemme sai vuoden tuumastukki 2021-palkinnon Oulun kauppahallin peruskorjaus hankkeesta, joka palkittiin vuoden 2020 rakentamisen kulttuuritekona. Tehtyjen korjausten myötä oululaisten rakastama, keskeinen arvorakennus ja kaupungin tunnusmerkki voi toimia myös seuraavat 120 vuotta alkuperäisessä käytössään.

Teemme sen minkä lupaamme! 

Toimialueemme

Toiminta-alueenamme on etupäässä Oulun ja Koillismaan alue, mutta toimimme tarvittaessa koko Pohjois-Suomen alueella. Olemme toteuttaneet rakennusprojekteja myös Pohjois-Ruotsissa ( Kiiruna, Skellefteå ) ja Virossa ( Narva). Rakennusliikkeemme onkin tottunut joustamaan asiakkaiden vaatimuksiin.

 

Lue lisää palveluistamme tai tutustu referensseihin

KTC Group Oy

Välirinne 8
90940 Jääli
Y-tunnus 2393666-1


info(a)ktcgroup.fi


044 9862066